Kuka pilkistää piilosta

Kuka pilkistää piilosta

16.6.2014

Aivan MIELETÖNTÄ !

Eestin päänäyttelyyn lähdettiin katselemaan eikä saatu Conaa kehään sen karvat ei riittäneet sitten millään vielä kauden päätapahtumaan ja kauneuskilpailuun... Vici oli ihan takiton.
Onneksi edustettuna oli muita DEMANT'S TEAM:n porukkaa ja eikä mennyt huonosti laisinkaan !

Suomen päänäyttelyä mietittiin pitkään, puruissa piiitkäää tauko ja muutenkin Vici oli palannut mammalomaltaan... pennut 4kk...  Cona oli vielä vähän mielestäni 'kesken' ja niin vain pienen 'ruuvailun' jälkeen ilmot laiteltiin menemään et tarkastus ainakin pois jaloista eliniäksi ja niinhän siinä sitten kävi.
Perjantaina koitti Conan tarkastus ja kirjoihin laiteltiin kirjaimet lbz...eliniäksi.
Lauantain rohkeuskokeet meni 3/3 ja 4/4 eli saatiin menolippu kehään, yksittäiset meni aika loistavasti.
Samalla sain ikäviä uutisia kotipuolesta... melkein 'toisinto' v. 2012.

Sunnuntaina sitten päivä kirkastui ja alkoi aurinkokin paistaa...

Huudeltiin käyttöluokan narttuja kehiin... Venicen numero ja ensimmäisenä...
ensimmäinen luulo oli että joitain jää keskelle kehään seisomaan jotka sitten laitetaan eteen, vaan tuomari oli tykästynyt oikeasti Veniceen ja paalupaikka oli ja pysyi kenenkään sitä horjuttamatta... mun pieni TRINSSESSA entisen elämänsä ei koirana viettänyt +DEMANT'S VENICE V-A 1, eikä laisinkaan ensimmäinen auslese...


koko teamin avustuksella koiran vaihto heittäen ja melkein lämmittämättä Cona kehään... alkoi järjestyksen huuto ja Anu huikkasi et ootko Paula valmistautunut nyt saat juosta... vähän ihmettelin... no joo paikka nro yksi oli Conan... siinä vaiheessa tuntui että onko tämä unta, onko oikeasti nyt se sunnuntai... kehää kierrettiin ja paalupaikka oli taasen alusta loppuun Conan,
+DEMANT'S CONA V-A 1 ja jo TOISEN kerran V-AUSLESE 1...


Molemmat esiintyi niin unelmasti, pienen pienellä avustuksella... miten voi näinkin käydä kerran elämässä että samassa pää näytelmässä omat koirat voittaa pääluokat !!!
Kuvia tulette saamaan ja paljon tämä tapahtuma ei unohdu IKINÄ !!!
Kiitos kasvattajille että olette luottaneet näin mahtavat koirat tähän osoitteeseen ja yhteistyötä on tehty 'virallisesti' jo vuodesta 1992, DEMANT'S MIMMI...VOX...OLGA...KAIRO... juhlavuosi oli ja meni nyt jo 22- vuotta on tehty TÖITÄ ja NYT nautitaan niistä hedelmistä !!!

Tämä ei jää tähän tätä juhlitaan KOKO TEAMIN voimin tämän kesän kuluessa ja treenien merkeissä !

MIELETTÖMÄSTI PALJON KIITOKSIA, Tytti ja Seppo, Marika, Caby, Anna, Sansku ja Jokke, Piia, Antti-Jussi, Ninni, SirpaT, Seppo, Vesa,  Kirsi, Kaitsu, Ninni, Jyrki... ja varmaan muitakin jotka on joutuneet 'tavaroitani' pitelemään ja toiveitani täyttämään KIITOS SUPER SUPER PALJON tällaistakin saa kokea vain KERRAN ELÄMÄSSÄÄN se on varmaa ettei kohdalleni toista osu, tästä nautitaan nyt täysin siemauksin !!!